Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de spalatorie covoare in orasul Dvs. Pentru a putea intra mai usor in contact cu reprezentantii acestora, am inclus si urmatoarele informatii de interes:

  • numele firmei;
  • adresa;
  • numarul de telefon;
  • website;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Pentru orice informatii legate de lista completa de servicii si tarife oferite de fiecare firma in parte, va rugam sa le contactati la datele afisate sub numele lor.

Curatatorii covoare in Slobozia

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Matei Basarab nr. 53, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

4 Aspecte de avut in vedere cand alegeti o spalatorie covoare

Poate ca nu v-ati curatat niciodata covoarele, si doriti sa va asigurati ca alegeti cea mai buna companie pentru aceasta treaba, sau poate ca v-ati saturat doar sa alegeti o firma care le aduce „curate”, dar arata mai rau o data ce sunt returnate. Oricare ar fi motivul, ati ajuns la locul potrivit. Iata 4 lucruri pe care ar trebui sa le aveti in vedere atunci cand cautati o spalatorie covoare Slobozia de calitate:

1. Ce fel de produse de curatare folosesc?

Produsele chimice ieftine pot face ca covorul sa arate curat pentru o vreme, dar aceste substante chimice pot fi periculoase pentru familie sau animalele de companie. Ar trebui sa intrebati aceste curatatorii covoare daca produsele lor sunt sigure pentru copii si animale de companie. Chimicalele nu sunt insa singura problema. De asemenea, ar trebui sa intrebati daca vor folosi sapun sau detergent pentru a va curata covorul. Daca raspunsul este da, va trebui sa le intrebati cum intentioneaza sa indeparteze detergentul sau sapunul in totalitate! Daca acestea nu elimina reziduurile din aceste produse, s-ar putea sa va alegeti cu ele imbacsite sau, mai rau, cu reziduuri care atrag murdaria.

2. Ce instrumente de curatare folosesc?

In aceasta industrie exista mai multe instrumente care pot fi utilizate pentru curatarea acestor produse, si nu sunt toate la fel. Aparatele de curatat cu abur pot fi utile daca apa si reziduurile pot fi extrase complet, dar acest lucru este greu de realizat si, de obicei, ramaneti cu covor umed, care are nevoie de destul de mult timp sa se usuce. De asemenea, pot ramane reziduuri in urma pe covor.

Un alt tip de instrument este un curatator chimic (uscat). Acest instrument necesita mai intai o pre-pulverizare care, de asemenea, uda covorul. Apoi se foloseste un burete tampon pentru a sterge petele. E bine de stiut ca atunci cand vine vorba de spalatorii covoare, curatatul chimic nu functioneaza la fel de bine precum o bagheta de extractie, care poate fi cea mai buna optiune pentru curatarea lor. Ea va introduce apa printre fibre si o va aspira rapid, astfel incat sa nu le primiti inapoi ude / umede.

3. Cum este serviciul de relatii cu clientii?

Acest lucru poate parea ciudat, dar un apel telefonic va poate spune tot ce trebuie sa stiti despre cum va decurge colaborarea cu o anumita firma. Cand angajatii firmei raspund la telefon, sunt politicosi si profesionisti? Alternativ, ati primit doar un salut, daca tocmai ati primit un salut, este posibil sa fi ajuns la cineva de pe telefonul mobil. Acum, acest lucru nu face ca aceste servicii sa fie neaparat de slaba calitate, dar este posibil sa nu fie la fel de profesioniste.

Chiar si asa, puneti cateva intrebari despre nevoile dvs. si verificati daca persoana de pe cealalta linie este incantata sa va ajute sau este deranjata de intrebarile dvs. Daca simtiti ca persoana este deranjata, e mai bine sa sunati la alta firma. Vreti sa va asigurati ca treaba este executata de catre cineva care va va asculta preocuparile si va face treaba asa cum doriti!

4. Ce spun clientii despre ei?

Trebuie sa fiti atent atunci cand va uitati la recenziile unei firme – deoarece unele recenzii pot fi falsificate – dar este greu sa fie falsificate multe recenzii pe un site de renume (desi chiar si acest lucru este posibil). Cel mai bun lucru de facut este sa verificati recenziile din mai multe surse, cum ar fi Google si Facebook.

De asemenea, este esential sa cititi unele recenzii, nu doar sa luati in calcul ratingul de stele. Care au fost problemele si preocuparile clientului, ce le-a placut clientilor despre profesionistii de la firma? Recenziile online sunt o modalitate rapida si usoara de a obtine o idee despre calitatea serviciilor oferite de o anumita spalatorie covoare Slobozia.