261 views din 24 Ian 2021
Nu sunt recenzii inca
0/5

Str. Podetului nr. 15, Sfantu Gheorghe

0727 762 153

facebook.com/spalatoriedecovoarevircleantrio/

Sponsored:

Despre aceasta firma

Proprietarul acestei spalatorii / curatatorii de covoare nu a adaugat inca o descriere pentru firma. Sunteti Proprietarul sau un reprezentant? Adaugati acum o descriere! Informati vizitatorii despre service-ul Dvs – cu ce se diferentiaza de restul, de ce ar trebui cineva sa aleaga serviciile oferite de Dvs in detrimentul competitiei, samd.

Servicii oferite

Proprietarul acestei firme care spala / curata covoare nu a adaugat inca lista completa de servicii pe care le ofera. Doriti sa adaugati serviciile? Ajutati vizitatorii sa inteleaga daca serviciul pe care il cauta este oferit de firma Dvs, sau care sunt optiunile pe care le oferiti.

Nume Serviciu 1

Adaugati informatii aici despre serviciile oferite de firma Dvs de spalat covoare. Puteti adauga inclusiv tarife sau alte detalii de interes.

Nume Serviciu 2

Adaugati informatii aici despre serviciile oferite de firma Dvs de spalat covoare. Puteti adauga inclusiv tarife sau alte detalii de interes.

Nume Serviciu 3

Adaugati informatii aici despre serviciile oferite de firma Dvs de spalat covoare. Puteti adauga inclusiv tarife sau alte detalii de interes.

Program de lucru

Programul de lucru al acestei spalatorii de covoare nu a fost completat inca de reprezentantii ei. Sunteti Proprietarul sau un reprezentant? Adaugati programul acum! Informati-va vizitatorii in ce zile si in ce intervale orare sunt serviciile firmei Dvs disponibile.

Galerie imagini

Proprietarul acestei spalatorii / curatatorii de covoare nu a adaugat inca nici o imagine. Adaugati imagini acum! Adaugati imagini cu exteriorul si interiorul firmei Dvs, aparatele folosite, imagini cu covoarele curatate, portofoliul de clienti s.a.m.d. – ajutati vizitatorii sa inteleaga ca sunteti o firma serioasa, competitiva, cu experienta.

Recenzii din Google - Exemplu demonstrativ

Modulul Recenzii din Google nu este activat pentru aceasta firma. Sunteti proprietarul acestei  firme? Activati acum! Recenziile pozitive din Google ajuta la cladirea unei imagini profesioniste a firmei Dvs, si ii ajuta pe cei nehotarati sa va aleaga.

[grw place_photo="https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/airport-71.png" place_name="Henri Coandă International Airport" place_id="ChIJd49YtoEcskARfodtna1dThE" pagination="5" text_size="120" refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]

Localizare prin Google Maps

Proprietarul acestei firme de spalat covoare nu a activat inca localizarea prin Google Maps. Doriti sa activati? Ajutati potentialii clienti sa inteleaga unde este localizata firma si sa va viziteze firma mai usor.

Video de prezentare

Aceasta firma care spala / curata covoare nu are inca un video de prezentare adaugat. Doriti sa adaugati unul? Un video de prezentare ajuta vizitatorii paginii sa isi faca o idee pozitiva despre firma Dvs, si sa fie mai deschisi spre a va contacta.

Formular de contact

Proprietarul acestei spalatorii de covoare nu a activat inca formularul de contact. Sunteti Proprietarul sau un reprezentant? Activati formularul acum! Un formular de contact permite vizitatorilor paginii sa intre cu usurinta in contact cu firma Dvs pentru a solicita informatiile necesare. Astfel, cresc sansele de a-i transforma in clientii dumneavoastra.

Formular de contact demonstrativ - nefunctional